Hudba, koktejly a tanec. Tak nějak bychom mohli popsat náš zakončovací táborový den. Stejně jako Donna jsme si dopoledne vyrobili své vlastní deníky jako vzpomínku na tábor a zapsali si do něj ty největší zážitky. Sofii jsme pomohli najít jejího ztraceného tatínka díky speciálnímu kódu. Po poledním odpočinku nás už čekala jen závěrečná oslava.

V lese jsme si nejdřív museli sesbírat ingredience na tradiční řecké koktejly, pak už jsme se ale jen za zvuků slavné písně Dancing Queen vydali na závěrečný tanec k rybníku. Hřebem dne bylo celkové vyhlášení výsledků. Studia, tedy naše týmy, měly naposledy možnost koupit si poslední filmy. Večer proběhlo dramatické slavnostní oscarové vyhlášení a diskotéka.

Chtěli bychom Vám tímto poděkovat za Vaši důvěru a Vašim dětem znovu za mnoho krásných zážitků a vtipných momentů. Počasí nám přes týden vycházelo krásně, a proto se nám program podařil zrealizovat bez větších problémů. Naší další nadcházející akcí bude lyžařský kurz jehož datum bude upřesněno v průběhu začátku školního roku. Moc se na Vás zas těšíme a doufáme, že i Vaše ratolesti si odvážejí spoustu krásných chvil a vzpomínek.

Váš tým Táborujeme.cz

6